Sandefjord Futsal
» Login

Velkommen til Sandefjord Futsal på nettet!

MENY

      Forsiden
      Historien
      Klubbfakta
      Spillerstall
      Poengliga
      Terminliste
      Bildegalleri
      Arkiv
      Linker
      Gjestebok
 

SANDEFJORD FUTSAL

Adresse:
Valdresgata 16E, 0474 Oslo Tlf: 93 22 80 85
Kontaktperson:

Per Martin Haugen
Tlf: 99 02 01 70
 
» God trekning i Mizuno Cup!
Mizuno cup arrangeres som kjent 14-16 januar 2006 og Sandefjord Futsal reiser til øst-europa med forhåpninger om avansement. I gruppa får vi gleden av å møte et tsjekkisk, et engelsk og et moldovsk lag.
14.12.2005 Av: PMH

Les mer...

 
» På det jevne i den 3.runden
Som ventet ble det seier mot bunnlaget Teie, mens det ble uavgjort mot Tørteberg og tap i siste kamp mot Solør. Dessverre klarte vi aldri å prestere vårt beste denne helgen, likevel så var det meget små marginer før vi kunne fått en bedre poengfangst.
11.12.2005 Av: PMH

Les mer...

 
» Foran tredje runde i Futsal Elite
Søndag er det klart for tredje runde i Futsal Elite 2005/2006. Denne gangen spilles kampene i KFUM-hallen, og Sandefjord Futsal møter nok en gang sterk motstand.
09.12.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Klar for Mizuno Cup!
Sandefjord Futsal er klare for den internasjonale futsal turneringen som går av stabelen helgen 14-15 januar i Brno i Tsjekkia. Mizuno Cup er en anerkjent turnering som arrangeres for 14 gang, og det er med store forventninger laget setter kursen mot Tsjekkia. ”Mizuno Cup is one of the best futsal tournament relating quality and importance in the Czech Republic. Last years tournament finale was relayed live in national TV.”
29.11.2005 Av: PMH

Les mer...

 
» Sterk sosial innsats i Skandinavisk!
Det ble en sterk sosial profil på de lillas tur til Kristiansand og Skandinavisk sluttspill i helgen. På det sportslige plan var det nesten skremmende forskjell på nivået før og etter ”teambuildingen”.
16.11.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Foran SIS-sluttspill og Skandinavisk
En stor helg venter for Sandefjords innendørshelter på sørlandet. Vi stiller med full tropp bortsett fra fribryteren Stian Johannessen som stiller som coach denne helgen pga lyskeproblematikk. Han skal styre skuta sammen med Starts stjerneskudd Jon M. Lie.
11.11.2005 Av: PMH

Les mer...

 
» Sandefjord Fotball klar for Tippeligaen 2006!
Søndag var det klart for "opprykkskamp" for Sandefjord Fotball mot Moss på Melløs. En god gjeng av Sandefjord Futsal-spillerene hadde tatt turen for å bidra fra tribuneplass. Kampen endte 3-4 til de blå fra hvalfangerbyen, og dermed var opprykk til neste års Tippeliga sikret. Sandefjord Futsal stiller seg (gjerne først) i rekken av gratulanter!!
30.10.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Sterk Eliterunde av Sandefjord!
Søndag 23. oktober ble andre runde i sesongens Futsal Elite spilt i Ekebeghallen. Sandefjord Futsal stod foran tøffe oppgaver, da både serielederen Holmlia og annenplassen Oslo var motstandere.
26.10.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Tredjeplass i landsfinalen i Coca-Cola Cup
Lørdag 22. oktober var det klart for landsfinaler i Coca Cola-Cup i Valhall, Oslo. 53 lag fra hele landet hadde kvalifisert seg gjennom Cola-cuper over hele landet. Dilla på Lilla var kvalifisert som turneringsvinnere både i Drammen og Oslo.
25.10.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Godkjent start i eliten
Vi var meget tente og spente foran debuten i Futsal Elite, spesielt da vi hadde en meget hard 1.runde. Fasiten ble en uavgjort, et tap og en seier. Dermed inntok vi 5.plass på tabellen, noe vi kan si oss brukbart fornøyd med.
10.10.2005 Av: PMH

Les mer...

 
» Sandefjord Futsal debuterer i Futsal Elite
Førskommende søndag er det klart for seriestart i Futsal Elite i Ekeberhallen i Oslo. For Sandefjord Futsal blir dette debuten på øverste nivå i norsk innendørsfotball. Laget skal gjennom tre harde kamper mellom klokken 11.25 og 13.30
08.10.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Treningskamper mot Bærumsløkka Futsal
Sandefjord Futsal møtte tirsdag kveld opp til trening i Njårdhallen. Det ble der spilt fem treningskamper à ti minutter mot Bærumsløkka Futsal. Disse har som mål å hevde seg i toppen av Scandinavian Indoor Series denne sesongen. Laget bød på god treningsmotstand og verdifull kamptrening for Sandefjord Futsal.

05.10.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Exit i kvartfinalen i Kappa-Cup
Dilla på lilla viste storspill i den innledende gruppa i Kappa Cup i dag. Et lag hadde trukket seg, og dermed ble det kun to kamper for de lilla i innledende gruppespill. Med 10-0 i målforskjell på de to kampene, ble det en soleklar gruppeseier. Det så lovende ut for de lilla også etter 4-0 seier i åttendedelsfinalen, men turneringens eneste baklengsmål kom mot de regjerende skandinaviske mestere Oslo Futsal (med hele tre landslagsspillere i aksjon) og kvartfinalen endte med et skuffende 1-0 tap.
24.09.2005 Av: MBR

Les mer...

 
» Kappa Cup
Programmet for helgens Kappa Cup er nå klart og vi skal spille våre kamper lørdag morgen. Slik det ser ut stiller vi mannsterke med kun noen få forfall og håper å sette vårt preg på denne spennende cupen.
19.09.2005 Av: PMH

Les mer...

 
» Program Skandinavisk Mesterskap
Programmet for Skandinavisk Mesterskap er nå kommet, og det virker som vi er kommet i en relativt tøff gruppe. Velkjente Team Kappa som vi har møtt flere ganger tidligere har kvalifisert seg fra Stockholms avdelingen vil sannsynligvis by på hard motstand. De andre lagene har vi null kjennskap til.
16.09.2005 Av: PMH

Les mer...

 
 
Sandefjord Futsal

SHOUTBOX

Sandefjord Futsal

20©05 Sandefjord Futsal

Webdesign & tilretteleggelse: Bjørn Erik Rønningen

Antall treff: 1170