Sandefjord Futsal
» Login

Velkommen til Sandefjord Futsal på nettet!

MENY

      Forsiden
      Historien
      Klubbfakta
      Spillerstall
      Poengliga
      Terminliste
      Bildegalleri
      Arkiv
      Linker
      Gjestebok
 

SANDEFJORD FUTSAL

Adresse:
Valdresgata 16E, 0474 Oslo Tlf: 93 22 80 85
Kontaktperson:

Per Martin Haugen
Tlf: 99 02 01 70
 
» Exit i kvartfinalen i Kappa-Cup
Dilla på lilla viste storspill i den innledende gruppa i Kappa Cup i dag. Et lag hadde trukket seg, og dermed ble det kun to kamper for de lilla i innledende gruppespill. Med 10-0 i målforskjell på de to kampene, ble det en soleklar gruppeseier. Det så lovende ut for de lilla også etter 4-0 seier i åttendedelsfinalen, men turneringens eneste baklengsmål kom mot de regjerende skandinaviske mestere Oslo Futsal (med hele tre landslagsspillere i aksjon) og kvartfinalen endte med et skuffende 1-0 tap.
24.09.2005 Av: MBR
Første kamp i innledningsgruppa var satt opp klokken 09.15 for de lilla. De lilla soldatene troppet opp med noe smale øyne, men fikk til sin store skuffelse beskjed om at første motstander "Lukekameratene" hadde trukket seg. "Jeg kunne sovet i minst et kvarter til!", utbrøt Kjetil Reppesgård Andreassen skuffet og irritert.

Første kamp ble etter dette spilt mot Dolly Dimples. I dennen kampen måtte Frank Hansen slite benken, da han tapte "klumsen" (stein, saks, papir). Dilla stiller med 5 angrepsspillere i denne cupen, men foretrekker å bruke kun fire i hver kamp.
Pizzaleverandørens lag var brukbart, men det var aldri noen tvil om at seieren skulle havne hos de lilla. Ikke alt gikk på skinner, men til tider godt spill og solid defensiv organisering førte til en komfortabel 3-0 seier. Målscorere i kampen var Mats Lehmann, Stian Johannessen og Lars Martin Dag Steen.

Neste kamp var mot et lag som kalte seg Anti-Duracell. I denne kampen ble Mats Lehmann sittende på benken etter å ha tapt "klumsen".

Det viste seg at Anti-Duracell bestod av en del spillere fra Hortens futsal-miljø. Flere av spillerene spiller for siste sesongs Futsal-Elite vinner Horten Futsal (Alle får saft), blant annet landslagskaptein Henrik Arnesen.

Lagene følte litt på hverandre de første minuttene, før Dilla på Lilla virkelig fikk spillet til å flyte. Et bunnsolid defensivt arbeid fra samtlige spillere, resulterte i muligheten for raske kontringer. Pasningene satt som de skulle og bevegelsene var gode. Til tross for at enkelte sjanser ble spolert, viste "lystavla" 7-0 til Dilla da kampen var over. Til og med lagleder Haugen var et stort glis etter denne kampen. "Dette var Dilla-spill slik det skal være" uttalte en fornøyd to-målsscorer Martin Rove etter kampen. Likevel var samtlige enige om at det er ting som kan bli bedre, men dette lover godt. Målscorere i kampen var Stian Johannessen, Kjetil Reppesgård Andreassen, Pål Feen Larsen, Lars Martin Dag Steen (2) og Martin Rove (2)

Sesongens nyervervelse Frank Hansen stod som nevnt over første kamp, men var kanskje banens bestemann i den andre kampen. Med et fantastisk blikk for spillet og en imponerende evne til å spille sine lagkamerater gode, er dette en kjempetilvekst for Dilla. Frank stod for to assist i kampen mot Anti-Duracell.

I kvartfinalen var motstanderene Opil Manglerud. Martin Rove tapte "klumsen" og måtte stå over kampen. De lilla styrte kampen fra begynnelse til slutt, med tidvis glitrende spill. 4-0 ble resultatet i favør de lilla. Målscorere var Pål Feen Larsen, Per Martin Haugen og Arne Sagaas (2). Sagaas' sine mål kom i løpet av en tre-minutters periode. Arne var nok også kampens beste spiller.

I kvartfinalen var det klart for et nytt møte med Oslo Futsal. Disse stilte for anledningen med de tre landslagsspillerene Rodrigo Castillo, Roberto Antonio Rojas Ruiz og Thierry Dje Dje Danon. Sist lagene møttes ble det 2-1 tap for de lilla etter å ha ledet 1-0 .
I denne kampen var det stillingskrig en god stund og ingen av lagene imponerte særlig. Dilla skapte lite fremover og holdt brukbart unna defensivt, med unntak av enkelte enkle feil. Ca. midtveis i kampen sendte Thierry Dje Dje Danon avgårde en "bredsidepasning" som går forbi to av Dillas utespillere og ruller inn via stolpen bak en utmanøvrert og dekket Alexander Skaane i målet. Et meget unødvendig og irriterende mål.
Etter dette presset Dilla på for en utligning. Dilla byttet ut keeper og satte innen "femte utespillel" Kampen hardnet til og spesielt Stian Johannessen måtte tåle mye juling, uten at det ble slått tilstrekkelig hardt ned på dette. På tross av et relativt massivt press, kom Dilla ikke til de store sjansene, og kampen ebbet ut med 1-0 til Oslo Futsal. En utrolig skuffet lilla gjeng måtte konstantere at de var slått ut av Kappa Cup, i en kamp hvor ingen presterte opp mot sitt beste. Det bor så mye mer i laget enn dette!

På tross av en alt for tidlig og skuffende exit, var det noen lyspunkter i helgens turnering. I tillegg til nevnte Hansen, viste Pål Feen Larsen at han er i form og det virker som han bare blir bedre og bedre. Arne Sagaas var som alltid solid gjennom stort sett hele turneringen, og også de andre viste formstigning i enkelte perioder.

Målscorere og assist totalt i turneringen ble som følger:

Mål: Lars Martin Dag Steen (3), Stian Johannessen (2), Pål Feen Larsen (2), Arne Sagaas (2), Martin Rove (2), Mats Lehmann, Per Martin Haugen og Kjetil Reppesgård Andreassen.

Assist: Mats Lehmann (3), Pål Feen Larsen (3), Frank Hansen (3), Per Martin Haugen, Arne Sagaas og Kjetil Reppesgård Andreassen.


Nå gjelder det å trene bra videre og luke bort enkelte taktiske feilvurderinger, så skal vi komme sterkt tilbake i første runde i Futsal Elite.
Frank Hansen (t.v.) i dyp konsentrasjon før dagens turnering. Arne Sagaas og Pål Feen Larsen forbereder seg og.
 
 
Sandefjord Futsal

SHOUTBOX

Sandefjord Futsal

20©05 Sandefjord Futsal

Webdesign & tilretteleggelse: Bjørn Erik Rønningen

Antall treff: 1170