Sandefjord Futsal
» Login

Velkommen til Sandefjord Futsal på nettet!

MENY

      Forsiden
      Historien
      Klubbfakta
      Spillerstall
      Poengliga
      Terminliste
      Bildegalleri
      Arkiv
      Linker
      Gjestebok
 

SANDEFJORD FUTSAL

Adresse:
Valdresgata 16E, 0474 Oslo Tlf: 93 22 80 85
Kontaktperson:

Per Martin Haugen
Tlf: 99 02 01 70
 
» Treningskamper mot Bærumsløkka Futsal
Sandefjord Futsal møtte tirsdag kveld opp til trening i Njårdhallen. Det ble der spilt fem treningskamper à ti minutter mot Bærumsløkka Futsal. Disse har som mål å hevde seg i toppen av Scandinavian Indoor Series denne sesongen. Laget bød på god treningsmotstand og verdifull kamptrening for Sandefjord Futsal.

05.10.2005 Av: MBR
Treningskampene mot Bærumsløkka Futsal, ble svært varierende i kvalitet for de lilla gutta fra Fjorden. Forskjellige taktikker ble forsøkt og spillet ble delvis preget av dette. De første begynte veldig famlende, og spillet var langt under pari i alle ledd. Hverken ballen eller bevegelsene gikk fort nok i det hele tatt. I tillegg ville det seg ikke foran mål når sjansene bød seg. Etter et par kamper med taktisk eksprimentering og ganske labre prestasjoner, ble likevel siste kamp et lite lyspunkt for Sandefjord Futsal. Når ballen ble erobret, kom pasningen fremover hurtig og med bedre presisjon enn tidligere. Bevelgelsene satt også bedre. Slikt blir det i alle fall noen mål av.

Totalt etter de fem kampene stod det 2-2-1 i favør Sandefjord Futsal.

"Dette viser at vi har drit-mye å jobbe med", sa en mellomfornøyd lagleder Per Martin Haugen etter økten. Haugen var likevel var enig i at laget også til tider viste sitt potensiale.

For keeper Karsten Olsen var dette verdifull trening før helgens debut i Futsal Elite. "I dag var det en del som ikke stemte for meg, og jeg slipper inn noen pisse-mål.", var hans oppsummering av kampen.

Bærumsløkka Futsal bød på god treningsmotstand, som er viktig og verdifull for de lilla. Sandefjord Futsal ønsker å benytte seg av slike tilbud også fremover.

Torsdag venter Solør Futsal i ny treningskamp for de lilla før helgens Futsal Elite -runde. Forhåpentligvis gir disse kampene en del svar og trygghet på at laget kan prestere på høyt nivå dersom alle er 100% både fysisk og med tanke på konsentrasjon og taktikk.


 
Sandefjord Futsal

SHOUTBOX

Sandefjord Futsal

20©05 Sandefjord Futsal

Webdesign & tilretteleggelse: Bjørn Erik Rønningen

Antall treff: 1170