Sandefjord Futsal
» Login

Velkommen til Sandefjord Futsal på nettet!

MENY

      Forsiden
      Historien
      Klubbfakta
      Spillerstall
      Poengliga
      Terminliste
      Bildegalleri
      Arkiv
      Linker
      Gjestebok
 

SANDEFJORD FUTSAL

Adresse:
Valdresgata 16E, 0474 Oslo Tlf: 93 22 80 85
Kontaktperson:

Per Martin Haugen
Tlf: 99 02 01 70
 
» Sandefjord Futsal debuterer i Futsal Elite
Førskommende søndag er det klart for seriestart i Futsal Elite i Ekeberhallen i Oslo. For Sandefjord Futsal blir dette debuten på øverste nivå i norsk innendørsfotball. Laget skal gjennom tre harde kamper mellom klokken 11.25 og 13.30
08.10.2005 Av: MBR
Futsal Elite avd. Oslo består av ti lag. Sandefjord Futsal skal gjennom seks helger møte alle de andre lagene to ganger frem mot serieavslutningen 26 februar 2006. Målet for sesongen er først og fremst og beholde plassen i Futsal Elite, men laget har tro på å kunne havne blant de fem beste hvis prestasjonene holdes på topp gjennom alle rundene. Dette vil samtidig kvalifisere laget til sluttspillet i Futsal Elite Scandinavia 2006. ”Å komme blant de fem beste er en ambisiøs målsetning med tanke på at vi er debutanter i Futsal Elite, men vi har tro på at vi har noe å stille opp med selv mot de beste”, mener spillende lagleder Per Martin Haugen.

Spillerstallen er stort sett den samme som sikret opprykk fra nevnte SIS forrige sesong. En nyervervelse er tidligere Gøif, Sandar og Runar-spiller Frank Hansen som har flyttet fra Bergen til Oslo, og er tatt opp i stallen til Sandefjord Futsal. Han har tidligere hatt enkelte gjesteopptredener for laget og prestert veldig bra. Frank er på reise utenlands når Futsal Elite sparkes i gang i helgen, og er sammen med Pål Feen Larsen og Alexander Skaane de spillerene som ikke er disponible denne helgen.

Forøvrig skal troppen være komplett og i godt slag. Laget har trent godt siden serieavslutning sist vår, og deltatt i en rekke ulike turneringer for å være best mulig forberedt. Treningskamper mot Bærumsløkka Futsal og eliteseriekollega Solør Futsal, har også vært viktige deler av oppkjøringen mot sesongstart.

For Sandefjord Futsals del skal det spilles tre kamper på søndag. Første kamp er mot Grorud Futsal. Laget kvalifiserte seg i sin tid på en imponerende måte fra SIS til Futsal Elite, med 17 seire og kun ett tap. Tapet kom i den tid mot Sandefjord Futsal. Grorud Futsal har blant annet tidligere Vålerenga-spiller Bjørn Viljugrein i troppen.

Andre motstander er nyopprykkede Haugerud Futsal (tidl. Hiffen). Laget ble nummer to etter Sandefjord Futsal i på forrige sesongs maratontabel i SIS, og sikret med det opprykk. Haugerud Futsal er regjerende skandinaviske cupmestere i futsal.

Første runde for Sandefjord Futsals del i Futsal Elite, avsluttes mot regjerende eliteserievinnere Horten Futsal. I tillegg til å være et av de antatt beste lagene i eliteserien, er kampene mot Horten også det nærmeste Sandefjord kommer et ”lokaloppgjør”, i tillegg til kampene mot Teie Futsal.

Det ser ut til at laget i lilla på papiret har fått en tøff start på spillet i Futsal Elite, men de har tro på at det er mulig å bite godt fra seg selv som debutanter i eliten.

Du kan følge Futsal Elite nærmere på sidene www.futsal.no


Dilla på lilla etter at opprykket til Futsal Elite var sikret.
 
Sandefjord Futsal

SHOUTBOX

Sandefjord Futsal

20©05 Sandefjord Futsal

Webdesign & tilretteleggelse: Bjørn Erik Rønningen

Antall treff: 1170