Sandefjord Futsal
» Login

Velkommen til Sandefjord Futsal på nettet!

MENY

      Forsiden
      Historien
      Klubbfakta
      Spillerstall
      Poengliga
      Terminliste
      Bildegalleri
      Arkiv
      Linker
      Gjestebok
 

SANDEFJORD FUTSAL

Adresse:
Valdresgata 16E, 0474 Oslo Tlf: 93 22 80 85
Kontaktperson:

Per Martin Haugen
Tlf: 99 02 01 70
 
» Godkjent start i eliten
Vi var meget tente og spente foran debuten i Futsal Elite, spesielt da vi hadde en meget hard 1.runde. Fasiten ble en uavgjort, et tap og en seier. Dermed inntok vi 5.plass på tabellen, noe vi kan si oss brukbart fornøyd med.
10.10.2005 Av: PMH
Sandefjord Futsal – Grorud Futsal 3-3

Første kamp var mot Grorud Futsal, et meget sterkt og rutinert lag som kom på 3.plass forrige sesong. Vi tok umiddelbart kontroll på kampen og Per Martin Haugen fikk æren av å sette inn vårt første mål i Eliten. Spillet satt meget godt i første del av 1.omg. og det tok ikke lang tid før goalgetter Lehmann doblet ledelsen. Vi fortsatte å styre spillet men sleit med å sette sjansene, mens Grorud på sin side satte sin første sjanse i nettet. Godt på overtid i 1.omg. setter Grorud et frispark i mål. Hadde vært en fordel for oss her hvis dommeren hadde fulgt med på klokka. 2. omg. fortsetter med oss i førersetet, men motstanderen scorer utrolig nok sitt tredje mål på sin tredje sjanse. Dermed ligger vi under og har presset på oss, men et skudd fra Kjetil R Andreassen går via en motstander og i mål. Kampen ebber så ut med uavgjort. En god kamp spillemessig som vi burde ha vunnet etter spill og sjanser.

Sandefjord Futsal – Haugerud Futsal 0-2

Haugerud Futsal, tidligere Hiffen, er etter hvert blitt en kjent motstander for oss. Vi spiller her vår klart dårligste kamp for dagen. Haugerud utnytter ved 2 anledninger feil og misforståelser hos oss, noe som fører til to baklengs i 2. omg. Spillet sitter ikke og Haugerud er det beste laget, og når sant skal sies var de nok nærmere 3-0 enn vi var utligning.

Sandefjord Futsal – Horten Futsal 3-0

Siste kamp denne dagen var mot 2 ganger regjerende mester Horten. Vi spiller en meget god og tålmodig kamp mot et Horten lag som sleit med en del fravær. Arne Sagass er i sitt ess i denne kampen og knaller inn de to første målene. Tempoet var lavt i denne kampen, men får en forrykende avslutning når Lars M.D. Steen avslutter et raid med å tuppe ballen knallhardt via alle stengene og i mål.

Totalt sett en brukbar 1. runde for oss som viser at vi i gode stunder har et stort potensiale. Samtidig ser man at vi mangler noe rutine i tette og tøffe oppgjør. Nå ser vi frem mot neste runde hvor vi møter nr 1 og 2 på tabellen henholdsvis Holmlia og Oslo, samt Oppegaard.

 
Sandefjord Futsal

SHOUTBOX

Sandefjord Futsal

20©05 Sandefjord Futsal

Webdesign & tilretteleggelse: Bjørn Erik Rønningen

Antall treff: 1170