30.10.2005 Sandefjord Fotball klar for Tippeligaen 2006!

Les mer...

Søndag var det klart for "opprykkskamp" for Sandefjord Fotball mot Moss på Melløs. En god gjeng av Sandefjord Futsal-spillerene hadde tatt turen for å bidra fra tribuneplass. Kampen endte 3-4 til de blå fra hvalfangerbyen, og dermed var opprykk til neste års Tippeliga sikret. Sandefjord Futsal stiller seg (gjerne først) i rekken av gratulanter!!
26.10.2005 Sterk Eliterunde av Sandefjord!

Les mer...

Søndag 23. oktober ble andre runde i sesongens Futsal Elite spilt i Ekebeghallen. Sandefjord Futsal stod foran tøffe oppgaver, da både serielederen Holmlia og annenplassen Oslo var motstandere.
25.10.2005 Tredjeplass i landsfinalen i Coca-Cola Cup

Les mer...

Lørdag 22. oktober var det klart for landsfinaler i Coca Cola-Cup i Valhall, Oslo. 53 lag fra hele landet hadde kvalifisert seg gjennom Cola-cuper over hele landet. Dilla på Lilla var kvalifisert som turneringsvinnere både i Drammen og Oslo.
10.10.2005 Godkjent start i eliten

Les mer...

Vi var meget tente og spente foran debuten i Futsal Elite, spesielt da vi hadde en meget hard 1.runde. Fasiten ble en uavgjort, et tap og en seier. Dermed inntok vi 5.plass på tabellen, noe vi kan si oss brukbart fornøyd med.
08.10.2005 Sandefjord Futsal debuterer i Futsal Elite

Les mer...

Førskommende søndag er det klart for seriestart i Futsal Elite i Ekeberhallen i Oslo. For Sandefjord Futsal blir dette debuten på øverste nivå i norsk innendørsfotball. Laget skal gjennom tre harde kamper mellom klokken 11.25 og 13.30
05.10.2005 Treningskamper mot Bærumsløkka Futsal

Les mer...

Sandefjord Futsal møtte tirsdag kveld opp til trening i Njårdhallen. Det ble der spilt fem treningskamper à ti minutter mot Bærumsløkka Futsal. Disse har som mål å hevde seg i toppen av Scandinavian Indoor Series denne sesongen. Laget bød på god treningsmotstand og verdifull kamptrening for Sandefjord Futsal.