24.09.2005 Exit i kvartfinalen i Kappa-Cup

Les mer...

Dilla på lilla viste storspill i den innledende gruppa i Kappa Cup i dag. Et lag hadde trukket seg, og dermed ble det kun to kamper for de lilla i innledende gruppespill. Med 10-0 i målforskjell på de to kampene, ble det en soleklar gruppeseier. Det så lovende ut for de lilla også etter 4-0 seier i åttendedelsfinalen, men turneringens eneste baklengsmål kom mot de regjerende skandinaviske mestere Oslo Futsal (med hele tre landslagsspillere i aksjon) og kvartfinalen endte med et skuffende 1-0 tap.
19.09.2005 Kappa Cup

Les mer...

Programmet for helgens Kappa Cup er nå klart og vi skal spille våre kamper lørdag morgen. Slik det ser ut stiller vi mannsterke med kun noen få forfall og håper å sette vårt preg på denne spennende cupen.
16.09.2005 Program Skandinavisk Mesterskap

Les mer...

Programmet for Skandinavisk Mesterskap er nå kommet, og det virker som vi er kommet i en relativt tøff gruppe. Velkjente Team Kappa som vi har møtt flere ganger tidligere har kvalifisert seg fra Stockholms avdelingen vil sannsynligvis by på hard motstand. De andre lagene har vi null kjennskap til.
14.09.2005 Ny Klubbrekord!

Les mer...

Trioen Hansen, Reppesgård og Haugen sto sent tirsdagskveld for en bragd som langt på vei overgår det RBK leverte denne kvelden.

14.09.2005 Kjetil i god form!

Les mer...

Kjetil Reppesgård Andreassen har vært noe fraværende den siste tiden. Etter gårsdagens trening virker det som om han ikke har tatt skade av litt "ferie". Også resten av den lilla armè ser ut til å være i rute!
08.09.2005 Martin på vei tilbake!

Les mer...

Martin Rove har vært skadet siden off-seasonturneringen for to uker siden. Mye tyder på at han snart er fullt restituert!